čet. jan 27th, 2022

.

.

DANIAL S – pogodnosti za članove Sindikata SIPA

2 min read

Obavještavamo članove Sindikata SIPA da od danas u trgovini posebne opreme koja se nalazi u Sarajevu, ulica Ive Andrića broj 2, neposredno iza ASA BANKE u naselju Alipašino Polje, mogu kupovati robu na odgođeno plaćanje do 4 mjesečne rate putem platne liste.

Preduzeće Danial S, odnosno vlasnik istog Haris Sejdić, je dugogodišnji partner i prijatelj Sindikata i u pomenutom prodajnom objektu možete pronaći sve vrste uniformi, dijelove vojne i policijske uniforme, lovačkom oružja, sve vrste municije pištolja i druge opreme.

Moramo naglasiti da je Danial S zastupnik za Bosnu i Hercegovinu turske kompanije koja proizvodi pištolj SAR 9 koji je osvojio je još jednu veliku nagradu u SAD-a.

Nova verzija pištolja SAR 9, koja je proizvedena od strane turske kompanije Sarsılmaz Anonim Şirketi (A.Ş) za potrebe turskih snaga sigurnosti, od strane od strane čitaoca i korisnika američkog časopisa Tactical Retailer osvojila je “Zlatnu nagradu čitaoca”.

Prema izjavi kompanije Sarsılmaz A.Ş ovo je druga nagrada iz SAD-a za pištolj SAR 9 koji je ostvario daleko najbolji rezultat na testiranjima od strane turskih vojnih i policijskih snaga.

“Zlatna nagrada čitaoca” je pripala turskom pištolju SAR 9, “srebrena nagrada” pripala je pištolju Sig Sauer, a “bronzanu nagrada” osvojio je Glock.

Pištolj SAR 9X je u januaru od strane najprodavanijeg časopisa za vatreno oružje u SAD-a “On Target” izabran “za najbolji pištolj u 2020 godini”.

Glavni razlog za dobitak ove nagrade je uspješno okončanje testiranja od 50.000 gađanja bez ijedne greške.

Otpornost, mala težina, preciznost, sigurnosti i mogućnost korištenja u svim vremenskih uslovima samo su neke od karakteristika zbog kojih je pištolj SAR 9 izabran za najbolji pištolj u 2020 godini.

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu