čet. dec 7th, 2023

.

.

Čestitka povodom 17. godišnjice JSP SIPA

1 min read

U svoje ime i u ime Sindikata SIPA iskrene čestitke svim sadašnjim i bivšim pripadnicima Jedinice za specijalnu podršku povodom 17. godišnjice od osnivanja.

U proteklom periodu pokazali ste da ste “Najrespektabilnija policijska jedinica u Bosni i Hercegovini” što ćete nadamo se i ostati.

Jedinica za specijalnu podršku Državne agencije za istrage i zaštitu, uspostavljena je 12.09.2005. godine, materijalno-tehnički opremljena i za kratko vrijeme svi policajci su jakom voljom za radom, redom i disciplinom, savladali adekvatne obuke i kao jedinica policije postali prepoznatljivi po odlučnosti, energičnosti i stručnosti u lociranju, pronalasku i hapšenju kriminalnih lica.

Nadamo se da ćete u najskorijem vremenskom periodu dobiti svoje prostorije koje će biti namjenski izgrađene na području Istočnog Sarajeva  čime će dio problema sa kojom se susrećete a Sindikat će se nastaviti zalagati za rješavanje i svih ostalih nagomilanih problema.

Još jedanput u ime Sindikata upućujem iskrene čestitke svim pripadnicima  JSP SIPA i zahvaljujem se na podršci i učešću u svim sindikalnim aktivnostima.

Edin Kahrimanović

Predsjednik Sindikata SIPA

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu