čet. maj 23rd, 2024

KREDITNE VRATE – Još nekoliko dana do kraja akcijske ponude kredita ASA BANKE

Obavještavamo članove Sindikata da akcijska ponuda kredita ASA Banke d.d., partnera i prijatelja Sindikata SIPA, za nenamjenske i zamjenske kredite do 50.000 KM na vremenski interval do 10 godina pod nazivom “KREDITNE VRATE” završava krajem aprila te da svi zainteresovani za ovu ponudu treba da se jave svom povjereniku radi daljih informacija i kontakta sa službenicima banke.

Napominjemo da se radi o ponudi koju možete dobiti  samo u ASA Banci, prema kojoj jednu ratu svake godine dobijete nazad.

Godišnje plaćate 11 rata, a rate koje vam se vraćaju postaju kreditne vrate!

U nastavku vam donosimo pregled i dodatnih benefita koji vas očekuju u jedinstvenoj ponudi na tržištu, skrojenoj po vašim željama:

– Izuzetne kamatne stope

Rok otplate kredita Kamatne stope
Do 1 godine 1,99% fiksna
Do 3 godine 3,69% fiksna
Do 5 godina 3,89% fiksna
Do 7 godina 4,49% fiksna
Do 10 godina 4,99% fiksna
– Pogodnosti
  • Povrat rate kredita svake godine (za kredite sa ugovorenim rokom otplate preko 5 godina)
  • Povrat jedne rate kredita  (za kredite sa ugovorenim rokom otplate do 3 do 5 godina, tokom cijelog perioda otplate kredita)
  • PIKA kartica (poklon bodovi 3.000 u vrijednosti od 60,00 KM).

Kontakt broj službenika ASA banke koji će obraditi vaš zahtjev sa statusom “posebnog klijenta” možete dobiti putem svojih povjerenika ili putem vibera broj 061/694-926.