čet. maj 23rd, 2024

.

.

Održan sastanak sa predstavnicima ADDIKO BANK

1 min read

Danas je u prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu, na inicijativu članova Sindikata, održan sastanak sa delegacijom ADDIKO BANK, koju je predvodio gospodin Enver Lemeš, član Uprave Banke.

Gospodin Lemeš je sa svojim saradnicama, gospođom Ivanom Ščitinski i gospođom Tamarom Perhot, predstavio ADDIKO BANK i usluge koje banka trenutno nudi, te istakao spremnost na saradnju sa Sindikatom SIPA na višem nivou s ciljem približavanja i kreiranja proizvoda banke za naše članove po najpovoljnijim mogućim uvjetima.

Tokom sastanka istaknuta je spremnost na jačanje saradnje sve s ciljem stvaranja boljih uvjeta korištenja svih bankarskih proizvoda i usluga za naše članove Sindikata.

Predsjednik Sindikata SIPA, Edin Kahrimanović, predstavio je dosadašnje aktivnosti Sindikata u vezi sa organizacijom Međunarodne konferencije policijskih sindikata na temu “Turistički potencijali Bosne i Hercegovine sa aspekta sigurnosti” te ukratko spomenuo i aktivnosti koje Sindikat poduzima s ciljem poboljšanja radno-pravnog i materijalnog statusa uposlenih u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu.

Na kraju sastanka je istaknuto da sve informacije u vezi sa proizvodima koje banka nudi članovi Sindikata mogu dobiti pozivom na broj telefona: 061/482-723 – Ivana Ščitinski, direktor regije Sarajevo  ili 061/945-570 – Tamara Perhot – specijalista maloprodaje za regiju Sarajevo.

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu