čet. maj 23rd, 2024

.

.

PONUDA ZA DOBROVOLJNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE I SISTEMATSKE PREGLEDE

2 min read

Obavještavamo vas da je Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu zaprimio ponudu Vienna osiguranja za ugovaranje dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja koje osim pokrića neophodnih zdravstvenih pregleda u predviđenom paketu bez dodatne participacije i u ugovorenim vrijednostima uključuje i sistematski pregled koji je moguće izvršiti nakon uplate poslednje mjesečne rate.

Ponuda dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja je rađena na broj od 100 osiguranika i ista pokriva sledeće troškove – primjer informativnog izračuna uz “B” paket sistematskog pregleda:

Vienna osiguranje sarađuje sa velikim brojem medicinskih ustanova i sistematski pregled je moguće izvršiti u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Tuzli, Zenici, Bijeljini i drugim gradovima koje možete pronaći na spisku:

Paketi dobrovoljnog osiguranja koji su nam ponuđeni su u iznosu od 300 KM uz paket sistematskog “B” i 360 KM uz paket sistematskog “C”.

 

Svi koji su zainteresovani za navedene usluge DOBROVOLJNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA treba da se prijave kod svojih povjerenika i izaberu paket NAJKASNIJE DO 05.04.2024. GODINE te U GOTOVINI uplate prvu ratu u vrijednosti izabranog paketa. Ostali iznos premije će biti obustavljen putem platne liste na 11 mjesečnih rata. Prilikom prijave treba da upišu ime i prezime, JMB i ispravnu mail adresu.

Napominjemo da na osnovu navedene police osiguranja svi koji se prijave na svoj mail će dobiti elektronsku karticu sa kojom će biti u mogućnosti koristiti medicinske usluge dok će SISTEMATSKI PREGLED MOĆI IZVRŠITI TEK PO UPLATI POSLEDNJE RATE.

Na sledećem linku se možete informisati o posebnim uvjetima za DZO:

POSEBNI USLOVI ZA DOBROVOLJNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu