pet. mar 29th, 2024

SINDIKALNE SPORTSKE IGRE – NEUM 2023

Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu, u skladu sa Odlukom Upravnog odbora, povodom obilježavanja 16. godišnjice rada i djelovanja, u saradnji sa Vanjsko-trgovinskom komorom Bosne i Hercegovine u hotelu „MAREA“ u Neumu, u periodu od 26.05. do 28.05. 2022. godine šesti put zaredom organizuje Međunarodnu konferenciju policijskih sindikata, na temu „Turistički potencijali Bosne i Hercegovine sa aspekta sigurnosti“, s tim da je ove godine planirano održavanje i IV. sindikalnih sportskih igara koje zbog pandemije korona virusom nisu održane prethodne dvije godine.

Planirano je da se Sindikalne sportske igre održe dana 27.05.2023. godine na sportskim terenima hotela “Zenit” u Neumu u disciplinama mali nogomet, basket i odbojka te u hotelu “Marea” u disciplinama šah, pikado, stolni tenis i bilijar.

Također, na osnovu Odluke Upravnog odbora kao učesnici konferencije bit će pozvani predstavnici sindikata regiona sa kojima Sindikat SIPA ima dugogodišnju saradnju, dok je planirano da se za učešće u sportskim natjecanjima,  osim članova Sindikata SIPA, uputi poziv i članovima Sindikata Granične policije, Sindikata Direkcije za koordinaciju policijskih tijela i Sindikata Službe za poslove sa strancima.

Svi zainteresovani članovi Sindikata SIPA koji žele da učestvuju u sportskim igrama mogu se prijaviti kod svojih povjerenika najkasnije do 10.03.2023. godine kako bi bilo moguće izvršiti rezervaciju smještaja te najkasnije do 15.04.2023. godine izvršiti uplatu kotizacije u iznosu od 150,00 KM gotovinom sindikalnom povjereniku ili putem žiro računa Sindikata broj 5620128117743570 kod NLB Banke.

Svi zainteresovani koji nisu članovi Sindikata te članovi Sindikata Granične policije, Sindikata Direkcije za koordinaciju policijskih tijela i Sindikata Službe za poslove sa strancima koji žele da učestvuju u sportskim igrama mogu se prijaviti kod Bozalo Zorana (Sindikat SIPA) putem telefona 065/951-567 ili popunjenu Prijavu dostaviti putem faxa broj 057/342-789, također najkasnije do 10.03.2023. godine te najkasnije do 15.04.2023. godine izvršiti uplatu kotizacije u iznosu od 200,00 KM gotovinom Bozalo Zoranu ili putem žiro računa Sindikata SIPA broj 5620128117743570 kod NLB Banke.

Kotizacija podrazumijeva smještaj u hotelu “Marea” **** u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi jednog polupansiona i jednog punog pansiona u periodu 26.05. – večera do 28.05. doručak, korištenje usluga hotela (sauna, bazen, jakuzi, fitnes sala), dok je ostale usluge moguće platiti prilikom korištenja istih ili prilikom odjave iz hotela.

Sindikat SIPA će za sve učesnike organizovati prevoz autobusom iz Istočnog Sarajeva (zgrada SIPA) za koji je planiran polazak dana 26.05.2023. godine u 14,00 sati a povratak iz Neuma dana 28.05.2023. godine u 12,00 sati.

Prijavu za učešće na sportskim igrama članovi Sindikata SIPA mogu preuzeti kod svog povjerenika ili u pdf-u ovdje:

Prijavnica_sportske_igre_NEUM_2023_-_članovi_Sindikata_SIPA

Prijavu za učešće na sportskim igrama svi zainteresovani koji nisu članovi Sindikata te članovi Sindikata Granične policije, Sindikata Direkcije za koordinaciju policijskih tijela i Sindikata Službe za poslove sa strancima mogu preuzeti u pdf-u ovdje:

Prijavnica_sportske_igre_NEUM_2023_-_ostali