pet. mar 29th, 2024

.

.

SIRIUS MEDICAL – Popust za članove Sindikata

1 min read

Na osnovu ranije zaključenog ugovora  sa Dijagnostičkim centrom SIRIUS MEDICAL Sindikat je danas obaviješten da članovi Sindikata Državne agencije za istrage i zaštitu ostvaruju popust od 10% na sve usluge koje pruža ovaj centar.

CJENOVNIK-SIRIUS

Sirius Medical je zdravstvena ustanova specijalizovana za radiološku dijagnostiku koja se nalazi u Istočnom Sarajevu,  ul. Karađorđeva 6a, Lukavica.

Uposleni u ovom centru su spremni da odgovore na sve izazove u liječenju i dijagnostici zahvaljujući stručnom timu vrhunskih ljekara, kao i radiološkim aparatima najnovije generacije. Tim dijagnostičkog centra obuhvataju ljekari iz Bosne i Hercegovine, kao i konsultanti sa Kliničkog Centra Srbije.

Ustanova posjeduje 160 slajsni CT Toshiba Aquilion Prime skener, magnetnu rezonancu Toshiba Vantage Elan snage 1,5 T, kao i ultrazvučni aparat Toshiba Aplio. Nakon završene dijagnostike, možete obaviti pregled ili dobiti savjet u vezi daljeg lečenja kod konsultanata dijagnostičkog centra iz oblasti kardiologije, kardiohirurgije, vaskularne hirurgije, onkologije, radijacione onkologije, urologije, pulmologije, gastroenterologije, nefrologije, neurologije, neurohirurgije, grudne hirurgije.

O svim uslugama koje pruža Dijagnostički centar SIRIUS MEDICAL možete se informisati putem web stranice https:/www.siriusmedical.ba  ili kontaktirati centar putem email adrese: kontakt@siriusmedical.ba ili telefona 057 23 09 88, 066 77 00 55.

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu