čet. sep 16th, 2021

.

.

DONACIJA PREDUZEĆA MEDIA MARKET doo

1 min read

Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu danas je u vidu donacije, od preduzeća “Media market” doo, zaprimio laptop marke TOSHIBA  – Portege Z30, koji će u velikoj mjeri olakšati i pomoći u radu Sindikatu, na čemu im se iskreno zahvaljujemo i nadamo se budućoj saradnji.

Media Market d.o.o. je kompanija koja se bavi prodajom vrhunske informatičke opreme, te pružanjem inovativnih informatičkih usluga i servisa.

Osnovana je 2004. godine u Sarajevu i trenutno je jedna od vodećih kompanija na bosanskohercegovačkom tržištu u ovom sektoru. Primarna djelatnost kompanije je uvoz, prodaja i servis novih i korištenih računara, računarske opreme, videonadzora i fiskalnih uređaja.

Misija Media marketa je da svojom ponudom omoguće potrošačima da na jednom mjestu pronađu povoljnu i kvalitetnu informatičku opremu. Media Market pruža najbolja informatička rješenja svojim kupcima.

U  pposlovnicama MEDIA MARKETA u Sarajevu, Mostaru i Bijeljini možete pronaći novu i korištenu visokokvalitetnu informatičku opremu vodećih brendova kao što su: DELL, HP, LENOVO, PHILIPS, SAMSUNG, PRESTIGIO, ASUS, ACER, LG, AOC, LOGITECH, KINGSTON, SEAGATE, TP-LINK, HIKVISION i mnoge druge.

Dodatne informacije i ponudu Media marketa možete pronaći i na web stranici www.mediamarket.ba

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu