ned. nov 28th, 2021

EOL PETROL d.o.o.- Pogodnosti za članove Sindikata

Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu je uspostavio saradnju sa preduzećem “EOL PETROL” koje se bavi veleprodajom i maloprodajom nafte i naftnih derivata. Maloprodajni objekat benzinska pumpa se nalazi u Istočnom Sarajevu – Lukavica, ulica Vuka Karadžića broj 15, nedaleko od kružnog toka na putu Lukavica – Vrace a u uskoro, najkasnije do 15. novembra, sa radom će početi benzinska pumpa u Mostaru.

Sindikat je dogovorio da EOL Petrol za sve zainteresovane članove izda “Loyalty card” sa imenom, prezimenom i registarskim brojem vozila putem koje će prilikom kupovine goriva ostvariti popust od 5 pf po litru.

Trenutne cijene goriva na EOL PETROL su:

– DIESEL EURO V – 2,20 KM/l

– DIESEL PLUS      – 2,25 KM/l

– BENZIN 95           – 2,27 KM/l

Pozivamo sve zainteresovane članove Sindikata – podružnica sjedište, Jedinica za specijalnu podršku, Odjel za zaštitu svjedoka i Regionalni ured Sarajevo da putem povjerenika, najkasnije do 25.10.2021. godine, dostave podatke – IME, PREZIME i REG.BROJ VOZILA kako bi izradili “Loyalty card” na osnovu koje ćete ostvarivati dogovoreni popust.

Nakon otvaranja bezinske pumpe u Mostaru “Loyaltu cards” će biti urađene i za zainteresovane članove Sindikalne podružnice Regionalnog ureda Mostar.