sri. avg 10th, 2022

KUPOVINA NA RATE U ZEKA-KOMERC BAU CENTRU

Obavještavamo članove Sindikata da je zaključen ugovor o poslovnoj saradnji sa  ZEKA-KOMERC – BAU CENTROM na osnovu kojeg je moguće izvršiti kupovinu razne vrste roba koje u svom širokom prodajnom asortimanu nudi ovaj poslovni subjekat putem odgođenog plaćanja do 4 mjesečne rate uz člansku iskaznicu Sindikata.

U prodajnim centrima ZEKA-KOMERCA u Gračanici, Tuzli, Gradačcu, Zenici, Sarajevu, Živinicama, Cazinu i Bihaću možete pronaći specijalizovanu robu vrhunske kvalitete najpoznatijih svjetskih brendova različitog asortimana od alata, rasvjete, građevinskog, elektro, vodo i materijala za centralno grijanje, bijele tehnike, AV tehnike i kućanskih aparata do auto i moto opreme.  Zeka-comerc prati svjetske trendove te je svojim kupcima omogućio kupovinu i putem web shopa iz udobnosti vlastitog doma sa sigurnošću i bez rizika.

Osim trgovine robom široke potrošnje Zeka-comerc se takođe bavi i prodajom nafte i naftnih derivata, uslugama transporta robe unutar i van granica BiH, proizvodnjom kamina i kotlova, metalne galanterije i radovima na izgradnji poslovnih objekata.