uto. okt 19th, 2021

MEDIA MARKET – posebne pogodnosti za članove Sindikata

Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu je 12.07. 2021. godine sklopio je Ugovor o poslovnoj saradnji sa firmom Media Market d.o.o. koja se bavi prodajom i servisiranjem računarske opreme. Sklapanjem ovog Ugovora uposlenici Sindikata Državne agencije za istrage i zaštitu dobijaju dodatne pogodnosti i popuste na ostvarenu kupovinu u jednoj od poslovnica Media Marketa. Media Market d.o.o. se obavezuje da će članovima Sindikata kao kupcima prodati robu uz produženi rok plaćanja od četiri mjeseca beskamatno u četiri jednake rate, tako da visina jedne rate ne može preći visinu plate određenu Zakonom, s tim da pojedinačni kredit ne može iznositi manje od 100,00 KM.

Za gotovinsko plaćanje članovima Sindikata se odobrava popust od 10%. Pogodnosti koje su dogovorene Ugovorom se ostvaruju uz prilaganje članske karte izdate od strane Sindikata Državne agencije za istrage i zaštitu.

Media Market brine o svojim kupcima i redovno pravi akcije na najtraženije i napotrebnije artikle iz svog asortimana, te se obavezuje da će svakodnevno obavještavati članove Sindikata o novim akcijama. Bitno je istaknuti da se mogućnost kupovine na odgođeno plaćanje ne odnosi na akcijske artikle.

Media Market je firma koja se bavi prodajom vrhunske računarke opreme od 2004. godine. Media Market pored nove robe, nudi i vrhunsku korištenu robu po veoma povoljnim cijenama uz garanciju od 12 mjeseci. Media Market nudi i vrhunski servis računarke opreme, mobitela, tableta i sl. Korisne stvari je krilatica koja najbolje opisuje odnos Media Marketa prema kupcima i poslu.