pet. feb 23rd, 2024

.

.

Održan sastanak sa zamjenikom direktora SIPA-e

2 min read

Na danas održanom sastanku u prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu predsjednik Sindikata Edin Kahrimanović se u ime Sindikata i u svoje lično ime  zahvalio zamjeniku direktora gospodinu Galić Zoranu za dugogodišnju podršku sindikalnim aktivnostima naglašavajući i podršku koju je gospodin Galić pružao sindikalnim aktivnostima u vrijeme dok je obnašao dužnost direktora Granične policije Bosne i Hercegovine. Predsjednik Sindikata je istakao da će Sindikat i u narednom periodu nastojati biti partner menadžmentu Agencije s ciljem poboljšanja radno-pravnog i materijalnog statusa svih uposlenih u Agenciji,  te zamjenika direktora informisao o aktivnostima koje Sindikat poduzima i koje planira provoditi u narednom periodu.

Gospodin Galić je istakao svoju podršku svim dosadašnjim i budućim aktivnostima Sindikata koje imaju za cilj poboljšanje radno-pravnog i materijalnog statusa svih uposlenih u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu naglašavajući postignute rezultate u poslednjih pet-šest godina.

Predsjendik Sindikata Kahrimanović je također istakao da je Upravni odbor Sindikata na prethodno održanoj sjednici, s ciljem odavanja priznanja i zahvalnice za podršku pruženu Sindikatu, donio Odluku o dodjeli značke  počasnog člana Sindikata direktoru, gospodinu Darku Ćulumu, zamjeniku direktora, gospodinu Galić Zoranu i pomoćniku direktora gospodinu Musić Ernadu.

Obzirom da je ista uručena direktoru Ćulumu i pomoćniku direktora Musiću na sastanku održanom dana 02.11.2023. godine, kojem zbog ranije preuzetih obaveza nije prisustvovao gospodin Galić, na kraju današnjeg sastanka  gospodin Galić je potpisao Izjavu o prihvatanju počasnog članstva nakon čega mu je uručena i značka počasnog člana.

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu