pet. feb 23rd, 2024

INA/EP CLUB program lojalnosti

Poštovani članovi,

na zahtjev našeg dugogodišnjeg partnera INA/ENERGOPETROL obavještavamo vas o novom INA/EP CLUB programu lojalnosti koji donosi nove pogodnosti za dosadašnje korisnike MOL Partner kartice. INA/EP CLUB program lojalnosti nudi niz ekskluzivnih pogodnosti i prilika kako slijedi:

POGODNOSTI ZA GORIVO: Povlaštene cijene goriva na benzinskim stanicama INA i ENERGOPETROL.
GASTRO ASORTIMAN I POTROŠAČKI PROIZVODI: Pristup ekskluzivnim ponudama za gastro asortiman i širok izbor potrošačkih proizvoda.
USLUGE AUTOPRAONICE: Program obuhvata dodatne popuste na pranje vašeg vozila, pružajući vašem automobilu pažnju koju zaslužuje.
POSEBNE POGODNOSTI ZA ZAPOSLENIKE: Kao znak zahvalnosti za dosadašnje partnerstvo, program nudi posebne pogodnosti za članove Sindikata SIPA.

Svako od vas ko se uključi u program lojalnosti dobit će bodove dobrodošlice koji će vam omogućiti Plus status u prvom kvartalu nakon učlanjenja.

Napominjemo da prilikom prikupljanja bodova radi utvrđivanja nivoa statusa i obima pogodnosti svaka utrošena 1 KM = 1 bod a status se utvrđuje na kvartalnom nivou.

Kako bismo osigurali da svi koji se uključe dobiju svoje bodove dobrodošlice i u potpunosti iskoriste INA/EP CLUB program lojalnosti, potrebno je sljedeće:
1. Svako od vas ko želi treba se lično registrirati na web stranici www.inaepclub.ba.
2. Dostaviti podatke o registraciji svom sindikalnom povjereniku;

Nakon što dobijemo informacije, najkasnije do 30.11.2023. godine, Sindikat će dostaviti podatke o zainteresovanim/registrovanim  članovima našim partnerima koji će u roku od 48 sati omogućiti specijalne pogodnosti za vas te MOL Partner kartice zamijeniti INA/EP CLUB karticama.Za sve dodatne informacije, molimo posjetite www.inaepclub.ba.

Također potrebno je da znate da “MOL PARTNER” kartice i dalje ostaju u primjeni sa do sada ugovorenim popustom na gorivo od 0,05 KM/litar.