sri. avg 10th, 2022

.

.

Pogodnosti pri kupovini namještaja u salonu SINMAX

1 min read

Obavještavamo članove Sindikata da na osnovu ugovora sa preduzećem SINMAX d.o.o. Sarajevo mogu kupiti namještaj na odgođeno plaćanje do 8 mjesečnih rata putem administrativne zabrane. Prilikom kupovine namještaja dovoljno je da se identifikuju članskom karticom Sindikata nakon čega će uposlenici SINMAX d.o.o. pripremiti svu potrebnu dokumentaciju.

Kompanija Sinmax d.o.o. tržišno djeluje u četiri sektora i to: proizvodnja, veleprodaja, maloprodaja i izvoz. Sjedište kompanije se nalazi na Vilsonovom šetalištu na adresi Zmaja od Bosne 13, a proizvodnja, maloprodaja i veleprodaja u Hrasnici na adresi Put Famosa 38.

Sinmax d.o.o. je kompanija osnovana 2019 godine kao nasljednik Sinkro maloprodajne i veleprodajne mreže. Isti se bave proizvodnjom, distribucijom i izvozom proizvoda namjenjenih za opremanje enterijera. U to spadaju: pločasti i tapacirani namještaj, dekoracije, kućni tekstil, tepisi, te kupatilski namještaj. Dobavljači SINMAX d.o.o. su dio porodice, a osim domaćih kompanija čiji kvalitet i profesionalnost su na zavidnom nivou, tu su i najpoznatiji evropski brendovi, od kojih izdvajamo Cotta Collection AG – najvećeg evropskog proizvođaća namještaja.

Cotta sa sjedištem u Lihtenštajnu, čiji je SINMAX ekskluzivni zastupnik, ima ukupno 18 fabrika u Njemačkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji i Bosni i Hercegovini. Sinkro, tržišni lider u proizvodnji tapaciranog namještaja u Bosni i Hercegovini, je član grupacije od septembra 2018 godine.


https://sinmax.ba

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu