uto. okt 19th, 2021

Pogodnosti za korištenje laboratorijskih usluga za članove Sindikata

Obavještavamo članove Sindikata da od danas mogu koristiti laboratorijske usluge “Laboratorije HBL” uz popust od 30% na cijene svih usluga. Popust se odnosi i na sve usluge koje koriste članovi uže porodice članova Sindikata (muž, supruga i djeca).

Pored popusta od 30%, za sve članove Sindikata i članove uže porodice članova Sindikata od strane Laboratorije HBL obezbijeđen je i BESPLATAN antigenski test koji je priznat za putovanja u zemlje Europske unije.

Usluge laboratorije HBL, uz predočavanje sindikalne članske iskaznice, možete koristiti na sljedećim adresama:

• HBL Lukavica, ul. Stefana nemanje broj 15, broj telefona za informacije i eventualne rezervacije 062/340-000
  • HBL Dobrinja, ul. Dobrinjske bolnice broj 13, broj telefona za informacije i eventualne rezervacije 062/455-555.
  • HBL PAROMLINSKA, ulica Paromlinska broj 4, broj telefona za informacije i eventualne rezervacije 062/444-333.

SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE PRONAĆI NA WEB ADRESI:   https://hbl.ba

Laboratorija HBL Lab osnovana je 2019. godine sa ciljem da obezbijedi kvalitetnu, profesionalnu i nadasve pouzdanu laboratorijsku diagnostiku. Želja uposlenih u HBL-u je je da uspostave dobru, kvalitetnu komunikaciju sa pacijentima i korektne, profesionalne odnose sa ljekarima i svim drugim korisnicima. Moto laboratorije HBL– pouzdani rezultati i efikasnost, zasniva se na primjeni svjetskih standarda iz oblasti laboratorijske dijagnostike. U toku cijelog dana u laboratorijama na gore pomenutim adresama pružaju usluge  vađenja krvi i uzimanje ostalih uzoraka, a njihova patronažna služba može doći i kod vas po pozivu.

Pitate se zašto HBL?

HBL-lab laboratorija raspolaže ispitnom opremom najsavremenije tehnologije i zapošljava iskusne i profesionalne stručnjake koji za fokus u procesu rada imaju postizanje preciznih i pouzdanih rezultata u domenu laboratorijske dijagnostike.

Kvalitet i efikasnost su osnovni postulati HBL-a, oni jesu i uvijek će biti ključ uspjeha i čine ih pouzdanim i kompetentnim partnerom ljekarima, medicinskim osoblju, bolnicama, ordinacijama, osiguravajućim društvima, firmama kao i pojedincima.

Saradnju sa korisnicima karakterišu bliski profesionalni odnosi, aktivna komunikacija i mogućnost stručnih konsultacija iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. HBL-lab laboratorije za svoj osnovni cilj imaju dobrobit pacijenata, što se primarno manifestuje kroz pouzdanost ispitivanja koje obavljamo, brzinu izdavanja rezultata, prijatan ambijent u kojem pacijenti borave, kao i ljubaznost u pristupu svakom korisniku.

Dežurna HBL-lab laboratorija radi tokom cijele sedmice, vikendom i praznicima, a patronažne ekipe na poziv dolaze na naznačenu adresu i vrše prikupljanje uzoraka ili dostavu rezultata. Korisnici zdravstvenih usluga mogu biti sigurni da će u HBL-lab laboratoriji dobiti precizno utvrđene i blagovremene rezultate laboratorijskih analiza, tumačenje rezultata, kao i stručni savjet o izboru ciljanih analiza.