pon. jul 26th, 2021

Poziv za popunjavanje upitnika ASA Banke

Na osnovu poslovne saradnje koju je Sindikat SIPA dogovorio sa ASA bankom, predstavnici ASA BANKE su pripremili anketni list u kojem se traže osnovni podaci koji treba da popune svi zainteresovani članovi Sindikata i isti putem maila dostave direktno banci, nakon čega će banka izvršiti obradu i pripremiti neobavezujuću ponudu za refinansiranje postojećih kreditnih zaduženja ili eventualno novo kreditno      zaduženje koje će prema usmenim obećanjima zasigurno biti povoljnije od trenutne tržišne ponude i uvjeta po kojima kredit otplaćujete.

Pored ponude novih kredita i refinansiranja postojećih kreditnih zaduženja ASA BANKA nudi i povoljnije uvjete vođenja tekućeg računa te kreditiranja registracije vozila putem platne liste na više mjesečnih rata preko ASA OSIGURANJA sa kojim Sindikat već sarađuje.

S tim u vezi, pozivamo sve članove da bez ikakvih obaveza popune upitnik koji se moze preuzeti u prilogu objave ili kod povjerenika sindikalnih podružnica i isti nakon popunjavanja elektronski ili skeniran dostave na mail banke marketing@asabanka.ba. Također, popunjen upitnik i Izjavu o tajnosti možete uslikati i poslati službenici banke na viber broj 062/332-412.

Za sve dodatne informacije ili pomoć pri skeniranju i slanju možete se obratiti putem vibera 061 694-926.

Molimo Vas da se odazvete ovom pozivu u što većem broju čime ćete podržati aktivnosti Sindikata na realizaciji projekata sindikalnih sportskih igara, sindikalnih druženja, konferencija i sl. a samo popunjavanje upitnika vas ne obavezuje da prihvatite ponudu ASA banke ukoliko vam ista ne odgovara.

Izjavu o tajnosti i povjerljivosti podataka kao i Upitnik SIPA ASA banka osiguranje možete preuzeti sa dole prikazanih linkova.

———————————————————————————-

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka

Upitnik SIPA_ASA_banka_osiguranje