čet. maj 23rd, 2024

.

.

TERME OZREN – POGODNOSTI ZA ČLANOVE SINDIKATA

2 min read

Obavještavamo članove Sindikata SIPA da od danas, uz članski kartu Sindikata, po povoljnijim cijenama mogu koristiti usluge Rekreativno-ugostiteljskog centra “TERME OZREN” koje se nalaze u mjestu Kakmuž, općina Petrovo.

Naime, na osnovu potpisanog Ugovora sa  “Kompanijom Milojević Gilje gas“ d.o.o. Bijeljina  – PJ “Terme Ozren”  Petrovo, članovima Sindikata Državne agencije za istrage i zaštitu obezbijeđen je popust na način da se:

  • redovna cijena u iznosu od 75,50 KM za noćenje sa doručkom za jednu osobu radnim danima umanjuje i iznosi 66,50 KM;
  • redovna cijena u iznosu od 91,50 KM za noćenje sa doručkom za jednu osobu u dane vikenda umanjuje i iznosi 75,50 KM;

Cijena noćenja za djecu do 1,99 godina iznosi 0,50 KM po noćenju, za djecu od 2 do 4,99 godina 13,50 KM, za djecu od 5 do 11,99 godina 47,50 KM, dok se djeci od 12 i vise godina računa cijena kao i za odrasle.

Mogućnost korištenja navedenog popusta imaju i članovi uže porodice člana Sindikata.

Kompleks “Terme Ozren” nalazi se u Kakmužu, planinskom naselju u opštini Petrovo na 25 kilometara udaljenosti od grada Doboja i oko 40 kilometara od grada Tuzla. Na ovom prostoru je još davne 1978. godine akademik Josip Bać otkrio nalazišta termomineralne hidrokarbonatne vode koja su kasnije pretvorena u banju. Sposobnost ove vode da ljekovito utiče na probleme kao što su reumatizam, psorijaza, problemi sa sinusima, deformacija kičmenog stuba, povišen krvni pritisak i sl. učinila je ovo mjesto popularnim i od velikog broja ljudi posjećenim, što je dovelo do obnove banje u 2007. godini. U tom obliku banja je funkcionisala samo u ljetnom periodu sa mogućnošću kupanja u jednom bazenu.

Bijeljinska kompanija “Milojević Gilje-Gas” 2017. godine dobija koncesiju na 19 godina za korištenje termomineralne vode i na mjestu stare banje započinje faznu izgradnju modernog rekreativno-ugostiteljskog centra “Terme Ozren”. “Milojević Gilje-Gas” jedan je od vodećih proizvođača i distributera tehničkih gasova, propan butana, auto gasa i opreme za gasno sječenje i rezanje u Bosni i Hercegovini, u čijem sastavu posluje pet poslovnih jedinica među kojima se nalze i “Terme Ozren”.

Od 2020. godine “Terme Ozren” svojim posjetiocima nude moderno uređene smještajne kapacitete koji se sastoje od dvokrevetnih i trokrevetnih standardnih soba, kao i ekskluzivno opremljenih apartmana. Gosti ovog kompleksa se mogu prepustiti zabavi i kupanju na 11 otvorenih i zatvorenih bazena, ili ekskluzivnom relax tretmanu u nekoj od sauna, parnom kupatilu ili slanoj sobi. Također, svi posjetioci mogu uživati u ponudi specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje u nekom od dva à la carte restorana sa preko 220 sjedećih mjesta.

Sve dodatne informacije i rezervaciju smještaja možete izvršiti putem telefona +387 53 490-970 , WhatsApp: +387 65 606-858, Viber: +387 65 606-858 ili putem mail adrese info@termeozren.com.
 Dodatne informacije ili rezervaciju možete dobiti i putem web stranice https://termeozren.com/

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu