pet. feb 23rd, 2024

.

.

Održan sastanak sa delegacijom Ziraat Bank BH s ciljem jačanja saradnje

1 min read

Danas je u prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu, održan sastanak sa delegacijom Ziraat Bank BH, koju je predvodio gospodin Onur Altin, član Uprave Banke. Tokom sastanka predsjednik Sindikata SIPA, Edin kahrimanović, predstavio je dosadašnje aktivnosti Sindikata u vezi sa organizacijom Međunarodne konferencije policijskih sindikata na temu “Turistički potencijali Bosne i Hercegovine sa aspekta sigurnosti” te ukratko spomenuo i aktivnosti koje Sindikat poduzima s ciljem poboljšanja radno-pravnog i materijalnog statusa uposlenih u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu.

Gospodin Onur je iskazao veliko zadovoljstvo realizovanim aktivnostima Sindikata a potom predstavio Ziraat Bank  BH, te istakao spremnost na saradnju sa Sindikatom SIPA na višem nivou od dosadašnjeg s ciljem približavanja proizvoda banke našim uposlenicima po najpovoljnijim mogućim uvjetima.

Isti je istakao da će u narednom periodu raditi na pripremi memoranduma o saradnji Sindikata i Banke kako bi u budućnosti Ziraat Bank  BH bila u mogućnosti i finansijski podržati aktivnosti koje provodi Sindikat SIPA. Sastanak je održan u prijateljskoj atmosferi i uz obostrano zadovoljstvo.

Na kraju sastanka je istaknuto da kontakt osoba za sve informacije u vezi sa proizvodima koje banka nudi naši članovi mogu dobiti pozivom na broj telefona: 061/905-811 – Lejla Jažić;  ili eventualno dolaskom u Ziraat Bank – Podružnica Dobrinja.

Kategorije

Copyright © Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu